Edderkoppen

Oda Røhne

Stilling: Assistent

Oda kommer fra Hønefoss og avsluttet videregående skole ved NTG i Bærum våren 2020. Dette året vil hun jobbe på Edderkoppen, og som vikar på storbarnsavdelingene ved behov.

Therese Alfredsen Dragerengen

Stilling: Assistent

Therese kommer fra Hønefoss og har jobbet i Blåbærskogen siden høsten 2020.

Rutha (Ruth Magnhild) Fuglset

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Rutha er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Tone Berget

Stilling: Fagarbeider

Tone er ansatt som assistent. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2015.

Maren Sandum

Stilling: Fagarbeider

Maren et utdannet barnevernspedagog ved Universitetet i Tromsø. Hun har jobbet i barnehagen siden høsten 2020.

Marianne Løken

Stilling: Fagleder
fagansvarlig@blaabaerskogen.no

Marianne er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Telemark. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009. I tillegg til å være fagansvarlig jobber Marianne som pedagogisk leder på Edderkoppen.

Marihøna

Asta Sofie Brøndum

Stilling: Fagarbeider

Asta har jobbet i Blåbærskogen siden 2017. Høsten 2020 starter hun på barne- og ungdomsarbeider utdanningen.

Frida Søfting Norli

Stilling: Assistent

Frida er fra Hønefoss og avsluttet videregående skolen våren 2020. Dette året vil hun være jobbe på Marihøna og som tilkallingsvikar på de andre avdelingene ved behov.

Hege Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hege er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2011.

Jane Aunan

Stilling: Pedagogisk leder

Jane er utdannet barne- og ungdomsarbeider med fagskole. 2018-2020 tok Jane videreutdanning innenfor faget barn med særskilte behov. Barnehageåret 2020-2021 er Jane pedagogisk leder på dispensasjon. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009.

Monica Aasen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Monica er utdannet barne- og ungdomsarbeider ved Hønefoss videregående skole. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009.

Skrukketrollet

Ina Syljeset Skjørvold

skrukketrollet@blaabaerskogen.no

Ina er utdannet ved universitet i agder. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2018.

Jane Elisabeth Bråthen

Stilling: Barnepleier

Jane er utdannet barnepleier. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Lene Engesbak Nilsson

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Lene er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2010.

Tusenbeinet

Jane Lekve

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jane er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Linn Kristin Thompson

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linn Kristin er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2013.

Mellanee Chinnappen

Stilling: Pedagogisk leder

Mellanee er utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Oslo. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2019.

Monica Aasen

Elisabeth Hamar

Stilling: Pedagogisk leder

Elisabeth er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Vestfold. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Vikarer i Blåbærskogen

Andre ansatte

Guro Elverum

Stilling: Daglig leder
blaabaerskogen@blaabaerskogen.no

Guro er utdannet barnevernspedagog med barnehagelærerkompetanse ved Høgskolen i Lillehammer. Hun har jobbet i Blåbærskogen barnehage siden 2018.

Zeljka Plazanic

Stilling: Kokk

Zeljka jobber på kjøkkenet. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Anne-Marthe Hansen Schjelderup

Stilling: Pedagogisk leder

Anne-Marthe er utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Vestfold. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2006. Barnehageåret 2020-2021 har Anne-Marthe permisjon.

Camilla Vassjø Ryen

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Oslo. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2015. Camilla er i permisjon frem til august 2022.

Kristian Vaaten

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristian er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han har jobbet i Blåbærskogen siden 2006. Kristian er i pappapermisjon fra februar 2020.

Kine Rishovd

Stilling: Kjøkkenassistent

Kine jobber som kjøkkenassistent (vikariat). Hun har jobbet i Blåbærskogen siden desember 2019.