Edderkoppen

Monica Aasen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Monica er utdannet Barne- og ungdomsarbeider og jobber på Edderkoppen.

Marianne Løken

Stilling: Pedagogisk leder

Marianne er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder på Edderkoppen.

Anne-Marthe Hansen Schjelderup

Stilling: Pedagogisk leder

Anne - Marthe er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder på Edderkoppen. Anne - Marthe har vært ansatt i barnehagen siden 2006.

Rikke Lise Midtbø

Stilling: Assistent

Rikke jobber som assistent på Edderkoppen. Rikke har vært ansatt i Blåbærskogen siden 2004.

Ragga (Ragnheidur Bjørg) Magnusdottir

Stilling: Assistent

Ragga er fra Island og er utdannet småskolelærer. Ragga jobber som assistent på Edderkoppen.

Marihøna

Hege Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hege er utdannet Barne - og ungdomsarbeider og jobber på Marihøna.

Kristin Tandberg

Stilling: Pedagogisk leder

Kristin er utdannet førskolelærer med fordypning i drama og videreutdanning i pedagogisk veiledning. Jobber som pedagogisk leder på Marihøna. Kristin ha vært ansatt siden 2013

Lene Engesbak Nilsson

Stilling: Assistent

Lene jobber som assistent på Marihøna.

Skrukketrollet

Jane Aunan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jane er utdannet barne- og ungdomsarbeider og jobber på Skrukketrollet.

Maren Andreassen Tranum

Stilling: Pedagogisk leder

Maren er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder på Skrukketrollet. Maren har vært ansatt siden 2013.

Lill Henriksen

Stilling: Assistent

Lill jobber som assistent på Skrukketrollet.

Linn Kristin Thompson

Stilling: Assistent

Linn Kristin jobber som assistent på Skrukketrollet.

Tusenbeinet

Vanja Nordvang

Stilling: Medarbeider

Jeg syns det er veldig gøy å jobbe her i barnehagen. Jeg er glad i å bli kjent med hvert barn, og å være i aktivitet med barna; gå turer, danse og være ute.

Jane Bråthen

Stilling: Barnepleier

Jane er utdannet barnepleier og jobber på Tusenbeinet. Jane har vært ansatt i Blåbærskogen siden oppstarten i 2003.

Camilla Ryen

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder på Tusenbeinet. Camilla har vært ansatt siden 2015.

Elisabeth Hamar

Stilling: Pedagogisk leder

Elisabeth er utdannet førskolelærer og jobber som pedagogisk leder på Tusenbeinet.

Jane Lekve

Stilling: Assistent

Jane er assistent og jobber på Tusenbeinet. Jane har vært ansatt i Blåbærskogen siden oppstarten i 2003.

Andre ansatte

Rutha (Ruth Magnhild) Fuglset

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Rutha er fortiden i mammapermisjon.

Zeljka Plazanic

Stilling: Kokk

Zeljka er vår fantastiske kjøkkensjef og passer på at små og store får den maten de trenger :)

Lene Sparby

Stilling: Daglig leder
blaabaerskogen@barnehage.no

Lene er utdannet førskolelærer og har jobbet som pedagogisk leder i Blåbærskogen siden oppstarten i 2003. Lene er nå daglig leder i Blåbærskogen barnehage.