Edderkoppen

Stilling: Assistent

Asta er vikar og vil derfor være der det er behov. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2017.

Mellanee Chinnappen

edderkoppen@blaabaerskogen.no

Mellanee er utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Oslo. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2019.

Rutha (Ruth Magnhild) Fuglset

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Rutha er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i barnehagen siden den åpnet i 2003.

Ragga (Ragnheidur Bjørg) Magnusdottir

Stilling: Fagarbeider

Ragga er utdannet som småskolelærer i Island. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2013. Ragga er i barnehageåret 2019-2020 barnehagelærer på dispensasjon.

Marihøna

Ina Syljeset Skjørvold

marihona@blaabaerskogen.no

Ina er utdannet ved universitet i agder. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2018.

Jeppe Yssing

Stilling: Pedagogisk leder

Jeppe er utdannet pedagog ved UCL Odense i Danmark. Han har jobbet i Blåbærskogen siden 2019.

Lene Engesbak Nilsson

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Lene er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2010.

Jane Bråthen

Stilling: Barnepleier

Jane er utdannet barnepleier. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Skrukketrollet

Anne-Marthe Hansen Schjelderup

skrukketrollet@blaabaerskogen.no

Anne-Marthe er utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Vestfold. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2006.

Jane Aunan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jane er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009.

Kristian Vaaten

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Kristian er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han har jobbet i Blåbærskogen siden 2006.

Linn Kristin Thompson

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Linn Kristin er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2013.

Tusenbeinet

Camilla Ryen

Stilling: Pedagogisk leder

Camilla er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Oslo. Hun har jobbet i barnehagen siden 2015.

Jane Lekve

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Jane er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden den åpnet i 2003.

Monica Aasen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Monica er utdannet barne- og ungdomsarbeider ved Hønefoss videregående skole. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009.

Tone Berget

Stilling: Assistent

Tone har jobbet i Blåbærskogen siden 2015.

Elisabeth Hamar

tusenbeinet@blaabaerskogen.no

Elisabeth er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Østfold. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Vanja Nordvang

Stilling: Medarbeider

Andre ansatte

Guro Elverum

Stilling: Daglig leder

Guro er utdannet barnevernspedagog med barnehagelærerkompetanse ved Høgskolen i Lillehammer. Hun har jobbet i Blåbærskogen barnehage siden 2018. Guro er i fødselspermisjon fra juli 2019 til mars 2020.

Marianne Løken

Stilling: Daglig leder
blaabaerskogen@blaabaerskogen.no

Marianne er utdannet førskolelærer ved høgskolen i Telemark. Hun har jobbet i Blåbærskogen siden 2009.

Lill Henriksen

Stilling: Assistent

Lill er i permisjon fra mai 2019 til mai 2020.

Zeljka Plazanic

Stilling: Kokk

Zeljka har jobbet i Blåbærskogen siden barnehagen åpnet i 2003.

Hege Larsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Hege er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har jobbet i Blåbærskogen siden 2011. Hege er i mammapermisjon til desember 2019.